Concursuri, FILME

Concurs – Transcendence: Viata dupa moarte

cinemarx_560x750

Cat de departe ai merge sa ii aduci pe cei dragi de dincolo de moarte? Cand dr. Will Caster (Johnny Depp), specialistul mondial in inteligenta artificiala, moare, sotia lui ii uploadeaza constiinta intr-un computer. O noua entitate se naste. O superinteligenta. Omniprezenta, fara slabiciuni, detine puterea suprema. Tehnologia preia controlul asupra noastra. Si nu poate fi oprita.
Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la filmul TRANSCENDENCE: VIATA DUPA MOARTE valabile la Cinema City Sun Plaza.
Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Cine interpreteaza rolul principal, cel al doctorului Will Caster, in TRANSCENDENCE: VIATA DUPA MOARTE ?
1. Johnny Depp

2. Morgan Freeman

3. Paul Bettany

Din 25 aprilie, Johnny Depp este in centrul unui scenariu terifiant. Tehnologia ne poate ajuta sa cream viata dupa moarte. Dar cu ce pret? Inteligenta poate fi numita artificiala, dar amenintarea e reala. Mediapro Distribution prezinta Transcendence: Viata dupa Moarte, un film tulburator, care ne testeaza imaginatia si ne creste la adrenalina la cote maxime. Nu rata un film produs de Christopher Nolan, cu Johnny Depp, Paul Bettany, Rebecca Hall, Kate Mara si Morgan Freeman. Din 25 aprilie numai la cinema.

 

– Perioada campaniei este 17 aprilie – 1 mai

61 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *