Concursuri, FILME

Concurs – Non-Stop

afis_NonStop
La peste 10.000 de metri altitudine, Liam Neeson sfidează pericolul şi intră din nou în acţiune, în Non-Stop, un thriller plin de suspans şi situaţii la limita imposibilului.
În timpul unui zbor transatlantic Bill Marks (Neeson) primeşte mai multe mesaje halucinante: un pasager din avion va fi ucis la fiecare 20 de minute daca nu se vor 150 de milioane de dolari într-un cont secret. Cum poti ucide pe cineva intr-un avion aglomerat fara sa fii prins?

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la NON-STOP, valabile la Cinema City Sun Plaza.
Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Ce action thriller cu Liam Neeson in rolul principal a mai regizat Jaume Collet-Serra, regizorul filmului Non-Stop?
1. Taken
2. Unknown
3. The Grey

Cu un spaţiu de desfăşurare limitat, un inamic necunoscut şi multe dovezi care îl incriminează, Marks trebuie să salveze atât pasagerii din avion, cât şi propria reputaţie. Mergi la cinema din 28 februarie sa-I vezi pe Liam Neeson si Julianne Moore in Non-Stop, un action thriller intens. Un film distribuit de MediaPro Distribution.

Pagina de facebook a filmului este www.facebook.com/FilmulNonStop

Concursul dureaza pana pe 10 martie 2014!
Succes!

71 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *