Concursuri, FILME

Concurs – #Selfie

afis_SelfieB

În loc să stea acasă și să învețe pentru BAC, trei proaspăt absolvente de liceu decid să plece la mare și să își termine adolescența with a BANG!

Yasmine, Roxi și Ana sunt hotărâte să trăiască ultimul weekend înainte de examen ca și cum ar fi ultimele 2 zile din viața lor, iar asta înseamnă să încalce orice regulă și să facă orice fără să se gândescă la consecințe. Vor putere, adrenalină și îndragosteală, iar gașca de trei tineri pe care îi agață la mare pare să le poată oferi toate aceste lucruri și chiar mai mult decât își pot imagina.

 

Răspunde la întrebarea de concurs și ai șansa să câștigi una dintre cele 3 invitații la filmul #SELFIE, valabile la Cinema City Sun Plaza.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

În #SELFIE, Smiley si Alex Velea au o intervenție importantă: devin salvatorii celor 6 tineri – Yasmine, Roxi, Ana, Mihai, Bogdan si George – atunci când norocul părea să-i fi părăsit definitiv. Ce roluri au Smiley și Alex Velea în #SELFIE?

  1. Cantăreți
  2. Dansatori
  3. Pepenari

Din 9 mai vom da check-in la distracție: #selfie – epic, gen. Un film MediaPro Entertainment Romania și Zazu Film, distribuit de Zazu Film în regia Cristinei Iacob. Din 9 mai numai la cinema.

 

Concursul dureaza pana pe 15 mai!

 

 

70 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *