Concursuri, FILME

Concurs: Seara Comediei la Universal Channel!

Miercurea, de la ora 22:00, este seara comediei la Universal Channel! Cine râde de două ori râde mai bine, urmărind câte un episod al sitcom-ului Teoria Big Bang, de ora la 22:00 și serialul în premieră Mike și Molly, în fiecare miercuri, de la 22:30. Seara comediei nu aduce publicului numai o oră de râsete, ci și multe premii! Accesând pagina de Facebook Universal Channel, http://www.facebook.com/universalchannelromania, participanții la concurs pot câștiga, până pe data de 6 aprilie, unul dintre cele 21 de tricouri Big Bang Theory sau marele premiu, format dintr-un smartphone Samsung Galaxy S4 16Gb I9500 White și un smartwatch Samsung Galaxy Gear V700 Smartwatch White.
Pentru a participa la concurs, participanții trebuie să răspundă corect întrebărilor legate de serialele Teoria Big Bang și Mike și Molly prin intermediul aplicației Facebook disponibilă pe http://www.facebook.com/universalchannelromania în perioada 17 martie 2014 – 6 aprilie 2014. Întrebările au două variante de raspuns, dintre care doar una este corectă.
Pentru a se înscrie la tragerea la sorți pentru premiul zilnic (un tricou), participanții trebuie să răspundă corect la întrebarea din ziua respectivă, iar pentru a se înscrie la tragerea la sorți pentru marele premiu, trebuie să răspundă corect la cel puțin una dintre cele 21 de întrebări din campanie. Desemnarea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți.
Participați la concurs și urmăriți, în fiecare miercuri, serialele de comedie Teoria Big Bang, de la ora 22:00 și Mike și Molly, de la 22:30. Cine râde de două ori râde mai bine, numai la Universal Channel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *