Concursuri, FILME

Concurs – Pacific Rim: Cercul de foc

Pacific Rim poster

Mereu am crezut ca extraterestri ne vor invada din spatiu. Insa au venit din adancurile Pacificului si au crezut ca nu vom face fata atacului.
Dar s-au inselat. Pentru a infrunta monstrii, ne-am creat propriii monstri. Iar cand orasele s-au prabusit, intreaga lume s-a mobilizat.

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la filmul Cercul de Foc, valabila la Cinema City Sun Plaza.
Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Intrebarea este:

In Cercul de Foc, numele dat robotilor imensi creati pentru a lupta cu monstri Kaiju este Jaeger. Ce insemna acest cuvant?

1. Vanator, in limba germana

2. Nimic

3. Miniatura

Din 12 iulie, pentru a salva lumea, devenim noi insine arme. MediaPro Distribution prezinta Cercul de Foc, o productie grandioasa Warner Bros. Pictures in regia lui Guillermo del Toro. Cercul de Foc, din 12 iulie in cinematografe.

– Link-ul catre pagina de facebook a filmului este http://www.facebook.com/cerculdefoc.ro

– Concursul dureaza pana pe 17.07.2013

Succes!

69 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *