Concursuri, FILME

Concurs: Nume de cod: Spionul de Noiembrie

the-november-man-890759l-175x0-w-fa7347dd wLifestyle Digital si Freeman Entertainment te invita la film!
De la regizorul filmelor “The Bank Job” şi “The Recruit”, Freeman Entertainment aduce pe marile ecrane din 10.10.2014, Nume de cod: Spionul de Noiembrie, un film despre elita spionajului internaţional, in care provocarile constante si jocurile de culise sunt ridicate la rang de arta.
Peter Devereaux (Pierce Brosnan) este un fost agent CIA, extrem de periculos si bine antrenat, care in loc sa isi pregateasca retragerea discreta din activitate, accepta o ultimă misiune. Trebuie sa o protejeze pe Alice Fournier (Olga Kurylenko), un martor cheie capabil sa divulge adevarul din spatele unei conspiratii.
Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la filmul NUME DE COD: SPIONUL DE NOIEMBRIE, valabile la Cinema City Sun Plaza.
Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Cunoscut pentru rolurile din seria JAMES BOND, revine in forta cu un rol exploziv in action/thriller-ul NUME DE COD: SPIONUL DE NOIEMBRIE, interpretandu-l pe Peter Devereaux, un fost agent CIA, extrem de periculos şi bine antrenat.

Care este numele lui?

1. Daniel Craig

2. Pierce Brosnan

3. Sean Connery

Din 10 octombrie, Freeman Entertainment iti aduce pe marile ecrane din toata tara, NUME DE COD: SPIONUL DE NOIEMBRIE, cu Pierce Brosnan si Olga Kurylenko in rolurile principale.

59 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *