Concursuri, FILME

Concurs – Legenda lui Hercule

gamoholic_313x500
Intr-un regat stravechi, stapanit de frica, un om va deveni legenda. Are puterea unui zeu si sufletul unui om. Dar mai presus de toate, are destinul unui erou. Kellan Lutz il interpreteaza pe tanarul Hercule, impartit intre dorinta de a fugi cu femeia iubita si datoria fata de poporul sau.
Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la filmul LEGENDA LUI HERCULE 3D, valabile la Cinema City Sun Plaza.
Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Ce personaj celebru a interpretat Liam McIntyre in seria TV cu acelasi nume?
1. Spartacus in Spartacus: Vengeance si War of the damned
2. Robert Crawley in Downton Abbey
3. Jon Snow in Urzeala Tronurilor

Unul dintre cele mai mari mituri ale omenirii isi dezvaluie toate misterele intr-o aventura epica 3D, plina de actiune, spectaculoasa vizual, de la producatorii filmului Eroi de Sacrificiu si regizorul Cliffhanger si Die Hard 2. Cu Kellan Lutz, Scott Adkins, Gaia Weiss si Lyam McIntyre. Mergi la cinema din 31 ianuarie sa afli povestea nespusa din spatele unei uriase legende. Un film distribuit de MediaPro Distribution.

– Link-ul catre pagina de facebook a filmului este www.facebook.com/legendaluihercule

Concursul dureaza pana pe 12 februarie!

56 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *