Concursuri, FILME

Concurs: Now you see me: Jaful Perfect!

afis_Jaful
Din 14 iunie, Lifestyle Digital si MEDIAPRO DISTRIBUTION te provoaca sa fii martorul celor mai ingenioase jafuri din istorie. Iluzionistii din Now You See Me: Jaful Perfect jefuiesc banci in timpul spectacolelor de magie si daruiesc banii spectatorilor. E iluzie sau jafurile sunt reale?

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la filmul Now You See Me: Jaful Perfect, valabile la Cinema City Sun Plaza.
Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.Folositi numele real si un email valid pentru a putea participa la concurs!

Ce actor multi premiat joaca rolul fostului magician Thaddeus, singurul care poate ajuta politia sa ii prinda pe cei 4 protagonisti?


1. Morgan Freeman

2. Denzel Washington

3. Laurence Fishburne

4 magicieni uimitori, 3 jafuri imposibile, 1 miliard de dolari. Jesse Eisenberg, Mark Rufallo, Morgan Freeman, Woody Harrelson, Michael Caine, Isla Fisher se joaca cu mintea ta intr-un film cum nu ai mai vazut vreodata. Now You See me: Jaful Perfect, distribuit de MediaPro Distribution. Din 14 iunie, mergi la cinema sa te convingi: cu cat esti mai aproape, cu atat vezi mai putin.

– Link-ul catre pagina de facebook a filmului este http://www.facebook.com/jafulperfect

– Concursul dureaza pana pe 25.06.2013!

51 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *