LifeStyle

Concurs de felicitari pentru primavara 2012

Lidl si JustSmile lanseaza un concurs de felicitari pentru primavara 2012. Concursul “Trimite cele mai multe felicitari si castiga unul din cele 2 premii” ofera castigatorilor vouchere de cumparaturi de 500 euro fiecare.

Magazinul Lidl si clinica stomatologica JustSmile invita la concurs toate persoanele dornice sa faca o surpriza frumoasa celor dragi. Concurentii au posibilitatea de a alege dintre variantele de felicitari virtuale puse la dispozitie de catre cei doi sponsori pentru a trimite mesaje familiei, prietenilor si persoanelor speciale din viata lor.

Prin acest concurs, castigatorii au sansa de a-si face aprovizionarea dintr-unul dintre cele mai bune magazine alimentare de discount din Romania sau de a investi in sanatatea lor dentara, intr-o clinica la cele mai inalte standarde.

Concursul de felicitari

Candidatii trebuie sa intre in pagina concursului si sa urmeze cei 2 pasi de aici. Se alege felicitarea de primavara personalizata cu sigla unuia dintre cei 2 sponsori.Se completeaza apoi datele personale ale destinatarului si expeditorului, precum si mesajul pentru cel sau cea care va primi aceasta felicitare.Se introduce apoi codul de securitate, se bifeaza casuta “Sunt de acord cu termenii si conditiile” si se apasa pe butonul “Trimite felicitarea”.

Concursul se desfasoara in perioada 29 februarie 2012, ora 0.01-14 martie 2012, ora 23.59 si 8 aprilie, ora 0.01 2012 si 21 aprilie 2012, ora 17:00.Concursul va avea 2 castigatori. Vor fi alese castigatoare persoanele care trimit cele mai multe felicitari.Castigatorii concursului “Trimite cele mai multe felicitari si castiga unul din cele 2 premii” vor fi desemnati pe 21 aprilie 2012, ora 17:00, de catre echipa site-ului www.acasa.ro. In caz de egalitate, va fi desemnata castigatoare persoana care s-a inscris prima in concurs.Premiile pentru concurs sunt oferite de catre S.C. Lidl Discount S.R.L si S.C. Ceris Dent Activ S.R.L. Cele doua premii constau din 2 vouchere in valoare de 500 de euro fiecare.Regulamentul integral al concursului este disponibil in mod gratuit la adresa acasa.ro/felicitarideprimavara .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *