Concursuri, FILME

Concurs: castiga invitatii la filmul Vibreaza cu mine!

vib

Lifestyle Digital si Freeman Entertainment te trimit la film!

Sali de studiu, examene, somaj, visuri frante. Nu acesta este viitorul dorit de Cole, un tanar DJ in cautarea succesului. Prins intre prietenii vechi si noi, dragoste si loialitate, viata de care vrea sa scape si cea la care aspira, Cole incearca sa in care incearca sa compuna melodia menita sa ii asigure faima in lumea muzicala.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la filmul Vibreaza cu Mine.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Acest actor care interpreteaza rolul lui Cole Porter in Vibreaza cu Mine, este celebru pentru rolurile din High School Musical, 17 Again, Charlie St. Cloud, Neighbors si That Awkward Moment. Care este numele lui?

  1. Zac Efron

  2. Josh Hutcherson

  3. Kellan Lutz

Participa la ultima mare petrecere a verii: Vibreaza cu Mine, un film despre muzica, viata, dragoste, prietenie, pe ritmurile muzicii electronice care anima viata de noapte din L.A.

O productie Working Title si Studio Canal, distribuita de Freeman Entertainment, cu Zac Efron (Neighbours, Charlie St. Cloud), Emily Ratajkowski (Gone Girl, Entourage) si Wes Bentley (Hunger Games, Interstellar). Vibreaza cu Mine, din 4 septembrie 2015 numai la cinema.

 

Concursul dureaza pana pe 15 septembrie!

27 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *