Concursuri, FILME

Concurs: castiga invitatii la filmul Sicario: Asasinul!

Lifestyle Digital si Freeman Entertainment te invita la film!

In Mexic, Sicario inseamna asasin platit. La granita cu Statele Unite, traficantii de droguri si autoritatile sunt prinsi intr-un razboi dur, fara reguli. Pentru a avea o sansa de izbanda, agentii federali trebuie sa joace dur, sa ia masuri extreme si sa incalce legea. Asasinul platit poate fi arma perfecta. Uneori, sangele este singura moneda care conteaza cu adevarat.sic

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la thrillerul Sicario: Asasinul.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Acest actor premiat cu Oscar® pentru rolul din Traffic, cunoscut si pentru performantele din filme ca Snatch, 21 grams, The Usual Suspects or Sin City, joaca rolul personajului misterios Alejandro in thrillerul Sicario: Asasinul. Care este numele lui:

  1. Josh Brolin
  2. Benicio del Toro
  3. Javier Bardem

Din 18 septembrie, afla cine este omul care apasa pe tragaci in Sicario: Asasinul, un thriller intens cu Emily Blunt, Benicio del Toro si Josh Brolin, de la Denis Villeneuve, regizorul Prisoners, Enemy si Incendies.

Sicario: Asasinul, un film in care tensiunea si suspansul iti vor taia respiratia. Din 18 septembrie, mergi la cinema pentru o experienta unica.

Un film distribuit de Freeman Entertainment.

Concursul dureaza pana pe 29 septembrie!

20 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *