Concursuri, FILME

Concurs: castiga invitatii la filmul Magic Mike XXL!

magicLifestyle Digital, Warner Bros. Pictures si Freeman Entertainment te provoaca la concurs!

Mike (Channing Tatum) a stat 3 ani departe de lumina reflectoarelor si de tipetele multimii de femei innebunite de miscarile spectaculoase si senzuale de striptease. Insa acum este atras de fosta lui trupa de dansatori exotici – Kings of Tampa – intr-o noua aventura: un ultim show alaturi de vechii prieteni si posibilitatea de a castiga un premiu substantial la conventia stripperilor din Myrtle Beach.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la Magic Mike XXL.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Magic Mike XXL, ca si primul film, este inspirat de experientele de viata ale acestui actor/co-scenarist, care isi reia rolul legendarului Magic Mike, care se intoarce pe scena pentru un ultim show exploziv. Acest actor este cunoscut pentru rolurile din Jupiter Ascending, Foxcatcher si seria Jump Street.

Care este numele lui?

  1. Channing Tatum
  2. Joe Manganiello
  3. Adam Rodriguez

Din 17 iulie, Channing Tatum iti arata ca Mike inca mai are multa magie… Iar cei mai hot stripperi iti danseaza din nou intr-o comedie cu mult sex-appeal. Ia-ti prietenele si mergeti la cinema sa vedeti Magic Mike XXL, cu Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Kevin Nash, Adam Rodriguez, Gabriel Iglesias, Amber Heard, Donald Glover, Stephen ‘tWitch’ Boss, Michael Strahan, Andie MacDowell, Elizabeth Banks si Jada Pinkett Smith.

Magic Mike XXL, o productie Warner Bros. Pictures, distribuita de Freeman Entertainment. Din 17 iulie numai la cinema.

Concursul dureaza pana pe 26 iulie! Succes!

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *