Concursuri, FILME

Concurs: castiga invitatii la filmul Internul!

intern

©2015 Warner Bros. Ent. All rights reserved.

Lifestyle Digital, Warner Bros. si Freeman Entertainment te invita la film!

Ea este tanara, moderna si conduce un site de fashion. Mama, sotie, femeie de cariera, nu e usor sa jongleze cu toate. El este pensionar, de moda veche si cu foarte mult timp liber. A, si e noul ei intern!

Robert de Niro si Anne Hathaway fac o echipa de milioane in comedia Internul, un nou film scris si regizat de Nancy Myers. Cum se va adapta un pensionar de 70 de ani la mediul ultramodern, limbajul total necunoscut, viata in viteza si colegii care i-ar putea fi nepoti?

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii duble la comedia Internul.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

In comedia Internul joaca acest actor-legenda, in rolul vaduvului de 70 de ani, Ben Whittaker. Acest actor are doua Premii Oscar pentru performantele din Raging Bill si The Godfather – Part II si a fost recent nominalizat la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundat pentru Silver Lining Playbook. Care este numele lui?

  1. Robert De Niro
  2. Al Pacino
  3. Dustin Hoffman

Robert De Niro si Anne Hathaway iti ofera umor si emotie intr-o noua comedie de Nancy Myers, regizor si scenarist The Holiday, It’s Complicated si Somethin’s Gotta Give. Mergi la cinema sa vezi Internul, o productie Warner Bros. Pictures distribuita in cinematografele din Romania de Freeman Entertainment.

Internul. Din 25 septembrie numai la cinema.

 

52 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *