Concursuri, FILME

Concurs: Castiga invitatii la filmul In lipsa ratiunii!

irr

Lifestyle Digital si Freeman Entertainment te invita la film!

Proful de filozofie Abe Lucas (Joaquin Phoenix) e tanar, sexy si incredibil de intelligent. Are o reputatie de invidiat printre colegi. E prins intre doua femei, o profesoara si o eleva. Si are alte zeci de admiratoare. Dar, uneori, chiar si un profesor de filosofie poate avea probleme in a gasi sensul vietii. Ce faci cand nimic nu te mai face fericit? Si nici alcoolul si femeile nu te scot din depresie? Pentru Abe, crima pare terapia perfecta…

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la filmul lui Woody Allen, In Lipsa Ratiunii.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Acest cineast aclamat este celebru nu doar pentru filmele care ii poarta semnatura inconfundabila, ci si pentru umorul si autorionia sa, ilustrate perfect de replici ca “Nu am nici cea mai mica idee ce fac. Dar incompetenta nu m-a impiedicat niciodata sa ma arunc inainte cu entuziasm” sau “Omul nu ajunge niciodata prea batran incat sa nu mai poata face nicio prostie”? Care este numele lui?

  1. Woody Allen
  2. Martin Scorsese
  3. Adam Sandler

Oare cat de departe poti merge in lipsa ratiunii? Freeman Entertainment te invita la cinema din 28 august, la un film scris si regizat de Woody Allen, cu Joaquin Phoenix si Emma Stone. In lipsa ratiunii, un film plin de mister despre viata, dragoste, umor, crima si alte filozofii. Din 28 august numai la cinema.

23 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *