Concursuri, FILME

Concurs: castiga invitatii la filmul Blinky Bill: Koala cel Poznas!

blinkyLifestyle Digital si Freeman Entertainment te invita in aventura!
Din adancurile salbaticiei australiene, s-a ivit un nou erou. Din 2 octombrie, aventura are un nou nume: Blinky Bill, un koala cu multa imaginatie si cu o misiune foarte importanta: sa-si gaseasca tatal, un mare explorator care a plecat sa gaseasca Marea Dragonilor Albi si nu s-a mai intors. Cu Blinky, pornesc la drum si prietenii sai Nutsy – o domnisoara koala fitoasa – si Jacko – o soparla energica si ametita.
Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la animatia Blinky Bill: Koala cel Poznas.
Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.
Acest cantaret si prezentator de emisiuni de succes (Vrei sa fii milionar?, Copiii spun lucruri trasnite) isi imprumuta vocea personajului Blinky Bill.Care este numele lui?
a) Virgil Iantu
b) Serban Copot
c) Dan Negru

Din 2 octombrie, vino cu toata familia la cinema sa vezi o animatie super amuzanta – Blinky Bill: Koala cel Poznas. Un film distribuit de Freeman Entertainment, dublat in limba romana de: Virgil Iantu, Dana Rogoz, Serban Copot, Andi Vasluianu, Ilinca Vandici si Adelina Pestritu. Blinky Bill: Koala cel Poznas. Din 2 octombrie numai la cinema.

Concursul dureaza pana pe 13 octombrie!

23 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *