FILME

Concurs: câștigă invitații la filmul Batman vs. Superman: Zorii dreptății!

bvsLifestyle Digital, Freeman Entertainment si Warner Bros. Pictures te trimit la film!

Din 25 martie 2016 incepe cea mai mare lupta de gladiatori din istoria omenirii. Protectorul intunecat al orasului Gotham versus atotputernicul fiu al planetei Krypton. Om versus Zeu. Batman versus Superman.

Cand omenirea se revolta impotriva celui pe care il numeau salvator, iese la iveala frica de puterea nelimitata. Si daca lumea se teme, unii o vor pentru ei. Si cum Batman si Superman sunt prinsi in lupta unul impotriva celuilalt, mintile diabolice au suficienta libertate sa puna la cale un plan care ameninta intreaga planeta.

bvs1

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la filmul Batman vs Superman: Zorii Dreptatii.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

In Batman vs Superman: Zorii Dreptatii, acest celebru actor joaca rolul playboy-ului miliardar Bruce Wayne, care apara strazile orasului Gotham. Recent, a jucat in Gone Girl si in filmul castigator al Premiului Oscar, Argo, pe care l-a si regizat. Care este numele sau?

  1. a) Ben Affleck
  2. b) Henry Cavill
  3. c) Jesse Eisenberg

 

Zack Snyder, regizorul lui 300 si Man of Steel, aduce pe marile ecrane confruntarea epica dintre cei mai mari eroi ai tuturor timpurilor. Batman versus Superman: Zorii Dreptatii, filmul eveniment care pune bazele Ligii Justitiei si ne introduce in Universul Extins DC Comics.

bvs2

O productie Warner Bros. Pictures si DC Comics, cu Henry Cavill, Ben Affleck, Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Holly Hunter, Amy Adams, Laurence Fishburne, Diane Lane. Batman versus Superman: Zorii Dreptatii. La cinema din 25 martie. Vizioneaza-l in 3D, 4DX, Dolby Atmos si IMAX 3D.

bvs3

34 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *