Concursuri, FILME

Concurs: castiga invitatii la filmul Annabelle!

www.Lifestyle Digital, Freeman Entertainment si Warner Bros. Pictures te invita la film!
V-a îngrozit de-a dreptul în “The Conjuring”/”Trăind printre demoni”, însă abia acum începe totul pentru “Annabelle”.
Annabelle pare a fi cadoul perfect – o papusa de colectie, îmbrăcată într-o rochie de mireasă de un alb imaculat. Însă Mia, sotia insarcinata nu va fi încântată pentru prea mult timp de papusa primita de la sotul ei…
Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la filmul ANNABELLE, valabile la Cinema City Sun Plaza.
Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Filmul “Annabelle” il are ca producator executiv pe acest regizor/scenarist/producator de succes. El este cunoscut mai ales pentru a saptea parte a francizei “Saw”, dar si pentru productiile “Insidious” si “The Conjuring”. De curand, a regizat “Fast and Furious 7”. Care este numele lui?

James Wan
Peter Safran
David Ayer

Mai mult decat o papusa, Annabelle este un suflet blestemat capabil de cele mai crunte acte de cruzime. Vino sa-i afli povestea din 17 octombrie la cinema.

68 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *