FILME

Concurs: câștigă invitații la animația 3D: Un lup între oi!

afis_Lup

Undeva, intr-un taram magic, tanarul lup Grey urmeaza sa devina seful haitei. Aiurit si pus pe distractie, e respins de o parte din lupi si e parasit de iubita lui, Bianca. Asa ca hotaraste sa se schimbe si cere ajutorul unei vrajitoare. Neindemanatica, ea il transforma din greseala in berbec… Salvarea lui e in mijlocul turmei de oi pe care pana atunci o teroriza.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la animatia 3D Un Lup Printre Oi.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Aceasta cantareaza debuteaza ca actrita in animatia Un Lup Printre Oi, imprumutandu-si vocea senzualei si curajoasei lupoaice Bianca, iubita lui Grey. Care este numele ei?

  1. a) Ruby
  2. b) Elena Gheorghe
  3. c) Alina Eremia

 

Vino la cinema din 22 aprilie sa traiesti o aventura 3D minunata si super amuzanta!  Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga o invitatie la animatia 3D Un Lup Printre Oi, dublata in limba romana de Ruby, Ana Baniciu, Mihai Chitu si multi altii. O animatie distribuita de Freeman Entertainment. Vino cu familia la cinema din 22 aprilie!

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *