Concursuri, FILME

Concurs: castiga invitatii la filmul The impossible – Paradisul spulberat!

afis_ImposibilIn 2004, un tsunami a devastat Asia de Sud-Est. In dimineata zilei de 26 decembrie, un zgomot asurzitor a anuntat catastrofa iminenta. In cateva minute, paradisul tropical a fost spulberat de furia apelor.

Urmareste Paradisul Spulberat, un film intens si spectaculos, bazat pe povestea reala a supravietuirii unei familii, careia speranta de a se regasi din nou ii da curajul de a se lupta cu natura dezlantuita.

 

Raspunde la intrebarea de concurs si castiga una dintre cele 3 invitatii de doua persoane la filmul Paradisul Spulberat. Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza.

 

Ce actor celebru pentru rolurile din Star Wars, Angels & Demons, Deception, Black Hawk Down joaca rolul principal in filmul Paradisul Spulberat?

– Ewan McGregor

– Josh Hartnett

– Ethan Hawke 

 

Din 4 ianuarie, Naomi Watts si Ewan McGregor ne dau o lectie despre puterea spiritului intr-un film bazat pe fapte reale, petrecute in timpul uneia dintre cele mai mari catastrofe naturale din istoria recenta. Paradisul Spulberat, un film distribuit de MediaPro Distribution, in cinematografe din 4 ianuarie.

 

 

–          Link-ul catre pagina de facebook a filmului este http://www.facebook.com/ParadisulSpulberat

 

Concursul dureaza pana pe 9 ianuarie!

41 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *