Concursuri, FILME

Concurs: castiga invitatii la filmul We’re the Millers – Noi suntem familia Miller!

225x225_film
Santajat sa aduca “un pic” de marijuana din Mexic in tara, David (Jason Sudeikis) are nevoie de acoperirea perfecta. Asa ca isi creeaza familia perfecta: o stripteuza cinica (Jennifer Aniston), o rebela plina de piercinguri (Emma Roberts) si un virgin sfios (Will Poulter). Urmeaza o calatorie cu rulota peste granita in weekendul de 4 iulie. Serios acum, ce-ar putea merge rau?
Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la super comedia Noi Suntem Familia Miller, valabila la Cinema City Sun Plaza.Comenteaza cu numele real pentru a participa la concurs!

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

In Noi Suntem Familia Miller, Jennifer Aniston joaca alaturi de Jason Sudeikis. In ce alta comedie de succes au mai jucat impreuna cei doi?
a) Hangover / Marea Mahmureala

b) Horrible Bosses / Sefi de Cosmar

c) The Bounty Hunter / Recompensa cu Bucluc

O productie Warner Bros. distribuita de MediaPro Distribution, Noi Suntem Familia Miller este o comedie extrem de amuzanta si foarte scandaloasa, nerecomandata minorilor sub 15 ani sau… pudicilor. Din 30 august numai la cinema.

– Link-ul catre pagina de facebook a filmului este http://www.facebook.com/NoiSuntemFamiliaMiller

– Concursul dureaza pana pe 8 septembrie!

50 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *