FILME

Concurs: câștigă invitații la filmul Marele Urias Prietenos!

Intr-o noapte, la ora vrajitoarelor, ceva foarte inalt si foarte slab si-a strecurat pe fereastra mana uriasa, a inhatat-o pe Sophie si a dus-o in lumea uriasilor, unde Sfarmă-Oase, Roade-Plozi, Stoarce-Carne, Papă-Pipote si Măcelandrul hapaiesc chillieni cu gust de chilli sau tunisieni cu gust de tunici. Doar el, uriasul care suflă vise in urechile copiilor adormiti, zapacitul care brambuceste cuvintele, mananca doar castracurcuveti scarbosei si bea sifoclabucel zmeurabilos. Cu el, Marele Urias Prietenos, incepe Sophie o aventura splendorabila.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii de doua persoane la filmul de familie Marele Urias Prietenos
bfg
Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Marele Urias Prietenos este regizat si produs de unul dintre cei mai influenti cineasti din istoria filmului, considerat fondatorul noii ere a Hollywoodului, a carui filmografie include Falci, Lista lui Schindler, War of the Worlds, Jurassic Park, Indiana Jones si, alaturi de echipa de la Marele Urias Prietenos, filmul E.T., unul dintre cele mai frumoase filme facute vreodata.

 

  1. Steven Spielberg
  2. Martin Scorsese
  3. David Ayer

 

Mergi la cinema din 2 septembrie sa pornesti cu Sophie si MUP intr-o misiune minunastica, plina de rasete si fapte aiurite si curajoase: Marele Urias Prietenos, regizat de Steven Spielberg, produs de echipa din spatele filmului E.T., bazat pe cartea lui Roald Dahl, autorul Charlie si Fabrica de Ciocolata. Un film pentru toata familia, distribuit de Freeman Entertainment. Din 2 septembrie, lumea e mai uriasa decat ti-ai imaginat. Mergi la cinema sa vezi Marele Urias Prietenos, subtitrat sau dublat de Nicole Cherry, Cristina Cioran si multi altii.

 

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *