Concursuri, FILME

Concurs:castiga invitatii la filmul Hangover III !

the-hangover-3-poster3wLifestyle Digital, MediaPro Distribution si Warner Bros. Pictures te invita sa vezi finalul epic al trilogiei haitei de lupi!

CEA MAI DE SUCCES COMEDIE INTERZISA MINORILOR SUB 15 ANI, Comedia despre dezmat si decizii gresite, despre cele mai tari petreceri si cei mai nebuni prieteni

ajunge la final! De data asta nu mai exista nunta.Nici o petrecere a burlacilor.Ce ar putea merge prost?!

 

Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la filmul Marea Mahmureala III, valabila la Cinema City Sun Plaza. Comenteaza cu un numele real si o adresa de email valida!

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.  

 

Actorul care il interpreteaza pe Phil a fost nominalizat la Oscar pentru rolul din Silver Lining Playbooks. Care este numele lui?

a)      Christian Bale

b)      Jude Law

c)      Bradley Cooper

 

Din 31 mai, MediaPro Distribution lanseaza in cinematografele din toata tara Marea Mahmureala III. In regia aceluiasi Todd Phillips, cu Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms, Jamie Chung, John Goodman, Heather Graham, Ken Jeong. Mergi la cinema din 31 mai!

 

 

Concursul dureaza pana pe 7.06.2013!

61 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *