FILME

Concurs: castiga invitatii la filmul War Dogs: Tipii cu arme!

warLifestyledigital.ro, Warner Bros. si Freeman Entertainment te scot la film!
David (Miles Teller) era maseur in Miami Beach si abia isi platea facturile. Cand se asociaza cu vechiul sau prieten, Efraim (Jonah Hill), viata i se schimba si in 6 luni amandoi devin dealeri internationali de arme, cu contracte de milioane cu guvernul american. Tipilor ca ei li se spune “caini de razboi”, paraziti care fac bani de pe urma razboiului, fara sa puna piciorul pe front. Dar luxul si extravaganta nu pot continua la nesfarsit intr-o afacere atat de periculoasa…
Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la comedia de actiune War Dogs: Tipii cu Arme.
Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.
War Dogs este regizat de acest maestru al comediei, recunoscut pentru filmele sale pline de umor, cu ritm rapid si foarte multa actiune. Filmografia sa include trilogia Marea Mahmureala si Sorocul. Care este numele sau?

a. Todd Phillips

b. James Wan

c. David Yates

Din 12 august, afla despre ce e, de fapt, razboiul: despre bani. Cine spune altfel, ori e implicat, ori e prost. Afla toata smecheria din War Dogs: Tipii cu Arme, o comedie bazata pe fapte reale de la Todd Phillips, regizorul Marea Mahmureala. Cu Jonah Hill, Miles Teller si Bradley Cooper. War Dogs: Tipii cu Arme, o comedie distribuita in Romania de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 12 august.
©2016 Warner Bros. Ent. All rights reserved.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *