FILME

Concurs: câștigă invitații la filmul Brigada sinucigașilor!

sinLifestyledigital.ro, Warner Bros. Pictures si Freeman Entertainment te scot la film!

Aduna o echipa din cei mai periculosi anti-eroi, criminali incarcerati, da-le cel mai tare arsenal pe care il ai la dispozitie si trimite-i intr-o misiune ultrasecreta, din care nu conteaza daca se intorc. Pare un plan perfect…  Dar cand super raii afla ca sunt un fel de brigada a sinucigasilor, isi vor duce misiunea la capat sau va fi fiecare pentru el?

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii la filmul Brigada Sinucigasilor.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Aceasta actrita australiana interpreteaza in Brigada Sinucigasilor rolul lui Harley Quinn – alias Dr. Harleen Quinzel  – o fosta doctor psihiatru care s-a indragostit de Joker, cel mai faimos pacient al sau si acum vede viata ca o mare gluma. Actrita a devenit celebra cu rolul de debut din Lupul de pe Wall Street, jucand apoi in Whiskey Tango Foxtrot, Focus si Legenda lui Tarzan. Care este numele ei?

 

  1. Margot Robbie
  2. Viola Davis
  3. Alicia Vikander

 

Din 5 august, e atat de bine sa fii rau! Fa cunostinta cu Harley Queen, Joker, Deadshot, Boomerang, Diablo, Killer Croc, Enchantress si alti rai in al treilea film din Universul DC Comics: Brigada Sinucigasilor. Un film eveniment, regizat de David Ayer (Fury), cu Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Joel Kinnaman, Cara Delevingne si Viola Davis. O productie Warner Bros. Pictures, distribuita in cinematografele din Romania de Freeman Entertainment. Brigada Sinucigasilor. Din 5 august in 3D, Dolby Atmos, 4Dx si IMAX 3D.

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *