Concursuri, FILME

Concurs – Castiga invitatii la filmul 12 ani de sclavie!

x

Intr-o perioada in care culoarea pielii facea diferenta intre stapan si sclav, Solomon Northup era un negru liber. Pana intr-o zi, cand a fost inselat, rapit si vandut ca sclav. 12 ani a suportat cruzimi de neimaginat, straduindu-se sa isi pastreze nu doar viata, ci si demnitatea.
Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 3 invitatii duble la filmul 12 ANI DE SCLAVIE, valabile la Cinema City Sun Plaza.
Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.

Care dintre cei de mai jos este si protagonist si producator al filmului 12 ANI DE SCLAVIE?
1. Johnny Depp
2. Harrison Ford
3. Brad Pitt

MediaPro Distribution aduce în cinematografele din Romania un film cu 11 premii si 21 de nominalizari, cu Chiwetel Ejiofor, Michael Fassbender si Brad Pitt. Un film care nu menajeaza, în care sunt redate toate detaliile crude, oricat ar fi de greu de privit. Un film eveniment în care, pe lângă drama intensă, suspansul este atât de puternic, încât devine aproape insuportabil, cu atât mai mult cu cât faptele pe care le urmăreşti sunt reale. Mergi la cinema din 3 ianuarie sa vezi candidatul la Premiile Oscar 2014: 12 ANI DE SCLAVIE.

Link-ul catre pagina de facebook a filmului este www.facebook.com/12anidesclavie
Concursul dureaza pana pe 6 ianuarie 2014!

63 Comments

  1. Brad Pitt- intr-un film care prevad ca ii va marca
    intreaga caiera actoriceasca.

  2. Concursul a durat pana pe 6 ianuarie inclusiv. Ar trebui sa se tina cont doar cei inscrisi pana la aceasta data.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *