FILME

Concurs: Castiga invitatii duble la filmul Bunicul dezlantuit!

bunicLifestyle Digital si Freeman Entertainment te invita la o mega comedie!

Pentru naivul Jason Kelly, viata inseamna jobul de avocat, tatal autoritar si logodnica rasfatata. Asta pana cand, dupa inmormantarea bunicii sale, e nevoit sa isi duca bunicul in traditionala excursie in Florida.  In mod normal, asta ar insemna golf, poate bingo si multa relaxare. Dar bunicul Dick are de gand sa se dezlantuie…

 

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga 3 invitatii duble la comedia Bunicul Dezlantuit.

Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucuresti, de luni pana vineri. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul si cu mailul de confirmare pe care il vor primi (printat sau pe telefon), care contine perioada de valabilitate a invitatiei.

Rolul bunicului dezlantuit este interpretat de acest actor-legenda, cu doua Premii Oscar pentru performantele din Raging Bill si The Godfather – Part II . Care este numele lui?

 

  1. Robert De Niro
  2. Jack Nicholson
  3. Clint Eastwood

 

Din 5 februarie, pregateste-te pentru o calatorie nebuna cu Robert De Niro si Zac Efron: petreceri, femei, batai, nopti in inchisoare si multe alte lucruri interzise minorilor. Descopera-le in scandaloasa comedie Bunicul Dezlantuit, cu Robert de Niro asa cum nu l-ai mai vazut niciodata. Bunicul Dezlantuit. Mergi la cinema din 5 februarie! O comedie distribuita de Freeman Entertainment.

35 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *