Concursuri, FILME

Concurs: Castiga o invitatie dubla la filmul J. Edgar!

La 24 de ani, a devenit directorul FBI. Dupa 8 presedinti si trei razboaie, a transformat frica in justitie, ura in respect si secretele in putere. Una dintre cele mai controversate personalitati din istorie, J. Edgar Hoover a corupt puterea, a devenit cel mai puternic om din lume si a controlat temerile tuturor. Dar niciuna nu a fost mai mare decat a lui.

MediaPro Distribution si Lifestyle Digital iti dau sansa de a castiga o invitatie dubla la filmul J. Edgar valabila la Cinema City Sun plaza Bucuresti . Raspunde la intrebarea de concurs si poti fi unul dintre cei 3 castigatori.

Invitatiile sunt valabile in perioada 23 ianuarie – 23 februarie la Cinema City Sun Plaza Bucuresti.

Rolul lui J. Edgar este jucat de un actor nominalizat de 3 ori la Oscar, cunoscut mai ales pentru Titanic si, mai recent, pentru blockbusterul Inception al lui Christopher Nolan. Care este numele acestui actor?
1. Leonardo DiCaprio
2. Keanu Reeves
3. Brad Pitt

Nu-l rata pe Leonardo DiCaprio in rolul lui J. Edgar Hoover, care i-a adus nominalizarea la Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-o drama. J. Edgar, un film de Clint Eastwood, produs de Warner Bros. Pictures si distribuit de MediaPro Distribution. Din 20 ianuarie in cinematografe.

 

J.Edgar pe Facebook !

29 Comments

  1. Sa facem si tragerea la sorti. Cei trei castigatori ai invitatiilor duble sunt:

    – autorul comentariului nr. 15 – Angela Magda Ungureanu;
    – autorul comentariului nr. 20 – moldoveanu mihaela;
    – autorul comentariului nr. 10 – CHIRIAC SERBAN;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *