Concursuri, FILME

Concurs: castiga o invitatie dubla la filmul Campania!

Cam Brady (Will Ferrell), un politician versat, comite o gafa majora inaintea alegerilor, asa ca pentru a-l inlatura, doi magnati isi numesc propriul candidat: Marty Huggins (Zach Galifianakis), naiv si fara pic de experienta. Pe masura ce se apropie ziua votarii, cei doi ajung sa se manance de vii. Lupta intrece orice imaginatie. Nu mai e vorba de politica. Nici macar nu mai e personal. E de-a dreptul razboi. Anul acesta, alege-ti cu grija candidatul. Din 14 septembrie, incepe Campania.

Raspunde la intrebarea de concurs si poti castiga una dintre cele 3 invitatii de doua persoane la filmul Campania. Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza www.cinemacity.ro

Cum il cheama pe actorul din Campania care a jucat in comedii de succes ca: seria Hangover / Marea Mahmureala; Up in the Air, Dinner for Schmucks si Due Date / Sorocul.
1. Zach Galifianakis
2. Jason Sudeikis
3. Rob Schneider

 

Concursul dureaza pana pe 24 septembrie!

Will Ferrell din Agentii de Rezerva si Zach Galifianakis din Marea Mahmureala duc circul politic pe cele mai inalte culmi. Nu rata cel mai scandalos si mai amuzant razboi electoral. Din 14 septembrie, voteaza comedia!

26 Comments

  1. Va rog sa-mi stergeti cel de-al doilea comentariu. Am postat din nou pentru ca nu aparea primul si credeam ca am introdus ceva gresit. Multumesc.

  2. Sa tragem la sorti cei trei castigatori:

    – autorul comentariului nr. 7 – Helmis Artemiza;
    – autorul comentariului nr. 14 – Marian;
    – autorul comentariului nr. 20 – Denisa Roxana7;

    FELICITARI! Incarc filmul pe Youtube:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *