Concursuri, Despre copii

Concurs artistico-plastic: CARNAVALUL PRIMAVERII

Serviciul educational NoteMari.ro in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean – Cluj si Biblioteca Judeteana “Octavian Goga” organizeaza concursul international artistico-plastic
“Carnavalul Primaverii”.

Concursul, adresat cadrelor didactice si copiilor din invatamantul prescolar si primar, se va finaliza prin multe premii, printr-o expozitie a lucrarilor castigatoare si prin publicarea unui album cu ISBN.

“Carnavalul primaverii”, concursul international de creatie artistico-plastica initiat de NoteMari.ro in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Cluj si Biblioteca Judeteana “Octavian Goga” se bucura inca din prima saptamana de la lansare de un real interes din partea cadrelor didactice.

Gradinite si scoli din Spania si Olanda cu care grupul NoteMari.ro are stabilite relatii de colaborare si-au exprimat dorinta de a se implica in acest proiect.

De asemenea, numeroase educatoare si invatatoare din tara ne-au contactat pentru a afla detalii despre concurs.

Cele mai frecvente intrebari ale cadrelor didactice au fost legate de datele de desfasurare a concursului si de continutul materialelor care trebuie trimise. Va reamintim, asadar, ca termenul limita pentru inscrierea la concurs este 19 martie 2010.

In ceea ce priveste continutul materialelor, acesta este legat de tematica primaverii si de varsta copiilor participanti. Astfel, copiii prescolari pot trimite mrtioare, felicitri, mti de carnaval, colaje, picturi, desene, in timp ce scolarii, deja initiati in arta scrisului, pot trimite chiar si poezii, compuneri, eseuri, etc.

Mai multe detalii despre concurs le puteti gasi pe pagina dedicata acestuia: www.notemari.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *