Concursuri, FILME

Concurs – 300: Ascensiunea unui Imperiu

300ROAE_225x225_film (1)

Vantul razbunarii a inceput sa bata deasupra strigatelor de agonie a 300 de spartani. Lacomul rege-zeu Xerxes calca peste cadavre si vrea suprematia Imperiului Persan. Arma lui secreta este Artemisia, depre care se spune ca si-a vandut sufletul ingerului mortii. Sparta va cadea. Intreaga Elada se va prabusi. Si doar un nou val de sange de eroi le va salva. Eroi care vor prefera sa moara in picioare decat sa traiasca in genunchi!
Raspunde la intrebarea de concurs si ai sansa sa castigi una dintre cele 7 invitatii duble la filmul 300: ASCENSIUNEA UNUI IMPERIU valabile la Cinema City Sun Plaza.
Invitatiile sunt valabile la Cinema City Sun Plaza. Castigatorii afisati pe site pot merge la film cu buletinul numai dupa ce au furnizat datele necesare si au primit mail cu confirmarea faptului ca datele se afla la casa de bilete a Cinema City Sun Plaza.
In 300: Ascensiunea Unui Imperiu, aceasta actrita isi reia rolul reginei spartane Gorgo. Cel mai recent rol al ei este tot cel al unei regine: Cersei, din superproductia HMO Urzeala Tronurilor. Care este numele actritei?
1. Lena Headey

2. Kerry Washington

3. Taylor Schilling

Din 7 martie vom cina din nou in iad si cei 300 de eroi de la Termopile vor fi razbunati. 300: Ascensiunea unui Imperiu. Un film Warner Bros. Pictures distribuit de MediaPro Distribution. O lectie de cinematografie de la producatorul Zack Snyder, cel care a regizat 300: EROII DE LA TERMOPILE si MAN OF STEEL: EROUL. Vizioneaza-l din 7 martie in 3D si IMAX 3D.

Concursul dureaza pana pe 17 martie!

Succes!

65 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *