Concerte

Concertul MASSIVE ATTACK de la Bucuresti

In cadrul platformei de evenimente BECK’SPERIENCE, lansate de Beck’s anul acesta in Romania, grupul britanic Massive Attack va sustine primul concert din cariera la Bucuresti. Concertul va avea loc pe data de 2 august, incepand cu orele 20.00, pe stadionului de atletism din cadrul Complexului Sportiv Iolanda Balas Soter (zona Arcul de Triumf). Intrarea in locatie se va face din strada Primo Nebiolo.

Un nume important va completa afisul serii de 2 august. Martina Topley Bird va canta in deschiderea concertului pe care Massive Attack il vor sustine la Bucuresti. Martina Topley Bird si-a castigat faima atunci cand a inregistrat vocea pentru primul album Tricky, Maxinquaie. Martina si Tricky si-au continuat colaborarea si pe urmatoarele albume, Nearly God, Pre-Millennium Tension si Angels with Dirty Faces.

In 2003 a aparut primul album solo al artistei britanice – Quixotic. Albumul a fost vazut ca o mare realizare de catre critica si a fost nominalizat la premiile Mercury din acel an. Cel de al doilea album – The Blue God – a aparut in mai 2008 si din nou critica muzicala si publicul au apreciat muzica Martinei. Albumul este produs de celebrul Danger Mouse, membru in grupul Gnarls Barkley si compozitor al hit-ului Crazy. Pentru promovarea albumului The Blue God au fost lansate pana acum 2 single-uri: Carnies si Poison. Concertul din 2 august, in deschiderea show-ului Massive Attack, va fi primul pe care Martina Topley Bird il va sustine la Bucuresti.

Martina Topley Bird videos:
Poison (live) – www.youtube.com
Carnies – www.youtube.com

BECK’SPERIENCE isi propune sa ofere publicului din Romania experiente live deosebite, cu trupe care inoveaza scena muzicala internationala. Un proiect ambitios, BECK’SPERIENCE se gaseste la al doilea eveniment in aceasta vara, dupa festivalul indoor care a avut loc la Sala Polivalenta in 5 iunie, cand au concertat Goldfrapp, Vive la Fete, Stereo MC’s, Addictive TV, Kraak&Smaak, Suie Paparude.
Beck’s este berea germana numarul 1 in lume si este lider si in Romania in segmentul berilor premium internationale. Beck’s este o marca puternic asociata cu distractia si dinamismul specific tinerilor, avand un spirit liber, inovator si nonconformist. De aceea Beck’s si-a propus sa aduca inovatia si in industria de entertainment din Romania, lansand conceptul BECK’SPERIENCE.

Biletele pentru concertul Massive Attack se gasesc in magazinele din Reteaua Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Hard Rock Cafe si online la www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro si www.blt.ro. Pretul biletelor este de 95 lei pe Gazon – Sector A si 80 lei pe Gazon – Sector B. Concertul Massive Attack din Romania este produs de Livada si One Event, cele 2 companii care au organizat printre altele si concertele grupurilor Placebo, Laibach sau Muse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *