Concerte

Concertul Leonard Cohen, sold-out

Cu aproape doua saptamani inainte de data concertului, biletele puse in vanzare pentru concertul Leonard Cohen s-au epuizat. Aproape 10 000 de oameni il vor vedea live, pe 21 septembrie, la Stadionul Arcul de Triumf, pe marele artist. Aproape 10 000 de inimi vor vibra la unison pe 21 septembrie, pe stadionul Arcul de Triumf. Tineri sau mai putin tineri, din intreaga Romanie sau din alte tari (Israel, Canada, Spania…) cu totii au in comun pasiunea si admiratia pentru muzicianul, poetul si romancierul Leonard Cohen. Unii au crescut cu muzica sa, l-au adorat si au asteptat o viata intreaga sa-l vada si sa-l asculte; altii l-au descoperit intr-un moment de rascruce al vietii lor si si-au impletit bucuria sau tristetea cu acordurile melodiilor sale. Asa cum fiecare album al artistului isi are propria poveste, tot astfel fiecare melodie a sa a marcat viata unuia dintre fanii sai.

Concertul de la Bucuresti face parte din primul turneu mondial al artistului dupa 15 ani de pauza. Spectacolele din cadrul acestui turneu au fost sold-out in toate tarile unde au poposit, ceea ce demonstreaza ca publicul roman are gusturi la fel de rafinate ca si cel occidental.

Termenii si conditiile de acreditare pentru reprezentantii presei au fost postate pe site-ul www.leonardcohen.ro Pentru informatii suplimentare, va rugam luati legatura cu Andreea Andreescu, Communication Manager Events (0730 030 990 / 0730 026 742) si ruxandra PRedescu, Director Comunicare Jurnalul National (0748 148 700) sau scrieti la adresa press@leonardcohen.ro.

Compania Events organizeaza evenimente de marca din domeniile cultura, arta si entertainment. In portofoliul sau se numara proiecte precum: turneul “IRIS Digital Athenaeum” (2001); “Traviata” (2002); Richard Clayderman (2003); “Angela Gheorghiu” (2004); Flamenco Passion/Angel Munoz, ZORBA – Thanasis Polykandriotis (2005); “50 Cent”, “Bloodhound Gang”, “Billy Idol”, “Seal”, “ABBA Magic”, “No Mercy/Animal X” (2006); “Therapy?”, “Coke Live Festival”, “The Rolling Stones”, “Katatonia” (2007), “Zucchero”, “Patrice” (2008), “Shaggy”(2008). Concertul Leonard Cohen continua avalansa spectacolelor pe care Compania Events le pregateste si in acest an amatorilor de evenimente de calitate. 22 septembrie inseamna o noapte magica petrecuta cu Gianna Nannnini la Arenele Romane, intr-un concert Fiat, organizat de Compania Events. Stelele Baletului Rus aduc fascinatia dansului pe scena Salii Palatului din Capitala – pe 2 octombrie, prim-solistii celor mai faimoase companii de dans din patria baletului vor prezenta publicului romanescu un spectacol stralucitor, de neegalat. Pe 9 noiembrie, Little Richard sustine la Sala Palatului un concert din epoca de aur a rock and rollului, interzis persoanelor cu probleme de inima. Urmeaza multe altele. Pentru detalii, acceseaza www.events.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *