Concerte

Concertul Jean Michel Jarre va avea loc la Sala Polivalenta

Concertul pe care il va sustine Jean Michel Jarre pe 10 noiembrie in Romania va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti, incepand cu ora 20.00.

Spectacolul face parte din cadrul unui turneu organizat de artist cu ocazia aniversarii a 30 de ani de la lansarea albumului ‘Oxygene’.

Prin urmare, Jean Michel Jarre va interpreta in cadrul show-ului de la Bucuresti toate piesele de pe disc, cu ajutorul a trei muzicieni si folosind ‘stravechile’ instrumente originale, mai mult de 50 sintetizatoare analog legendare, conform site-ului bilete.ro.

Biletele vor fi puse in vanzare curand, in magazinele Carrefour Voiaj, Germanos, Diverta, Muzica, Music Shop, Flanco, Flamingo si Inmedio, la Sala Palatului, Sala Polivalenta si online pe site-urile eventim.ro, bilet.ro, bilete.ro si ticketpoint.ro.

De asemenea, se pot face rezervari la adresa de e-mail office@ Phoenix .ro.

‘Oxygene’ este un punct de referinta in muzica electronica, fiind inregistrat cu instrumente rare, multe dintre ele putand fi achizitionate in prezent doar in magazine speciale, de second hand.

Abordarea lui Jean Michel Jarre a fost deschizatoare de drumuri, netezind calea pentru generatiile actuale de muzicieni electro.

Sursa: Bestmusic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *