Concerte

Concertele lunii noiembrie prin G-Ticket de la Germanos

Artiştii internaţionali şi români vor încânta publicul larg cu o nouă serie de concerte şi spectacole în luna noiembrie. Evenimente pline de energie îi aşteaptă pe români în această lună, cu bilete disponibile prin serviciul G-Ticket de la Germanos Telecom România.

Luna noiembrie începe cu turneul prin ţară susţinut de Viţa de Vie cu ocazia celebrării a 15 ani. Astfel, fanii trupei îi mai pot vedea în concert la Iaşi (Casa de Cultură a Studenţilor, 15 noiembrie 2012), la Suceava (Casa de Cultură a Sindicatelor, 16 noiembrie 2012) sau la Bacău (Casa de Cultură Bacău, 19 noiembrie 2012).

Pasionaţii muzicii clasice pot merge la SoNoRo Love Unlimited, un festival care va avea loc între 9 şi 25 noiembrie la Muzeul Naţional Cotroceni, Bucureşti. Momente pline de energie se vor regăsi în concertele din cadrul turneului naţional Altceva al lui Ştefan Bănică Junior: Craiova – Casa de Cultură a Studenţilor, 10 noiembrie 2012, Piteşti – Casa de Cultură a Sindicatelor, 12 noiembrie 2012.

În Bucureşti, la Teatrul Naţional, trupa Bere Gratis va susţine concertul În faţa ta pe 19 noiembrie 2012. Horia Brenciu îşi aşteaptă fanii la spectacolul My Way, un concert swing ce va avea loc la Sala Palatului, Bucureşti, pe 29 noiembrie 2012. Tot la Sala Palatului vor concerta Macy Gray pe 22 noiembrie 2012 şi Loredana pe 25 noiembrie.

La finalul lunii, unul dintre cei mai cunoscuţi artişti internaţionali, Seal, va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti pe 27 noiembrie 2012, în cadrul turneului Soul 2 Tour, cu ocazia promovării celui mai recent material realizat în studio, Soul 2, un album de cover-uri.

Detalii suplimentare despre evenimentele lunii noiembrie, la care biletele pot fi achiziţionate prin intermediul G- ticket, sunt disponibile în toate magazinele Germanos din ţară, precum şi pe site-ul Eventim.

G-ticket este un serviciu lansat de Germanos Telecom România în urmă cu 4 ani, în parteneriat cu Eventim – cel mai important jucător european de pe piaţa de ticketing a spectacolelor live şi de entertainment.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *