Concerte

Concert TM Stevens & Stevie Salas – Shocka Zooloo Project – la Becker Brau

Duminica, 3 mai, 2009, publicul va avea ocazia sa il vada pentru prima oara in Romania intr-un concert pe TM Stevens, cel mai spectaculos basist ai lumii, la Becker Brau Live Music. Clubul este situat in Strada Turturelelor nr. 11, sector 3, Bucuresti.

TM canta alaturi de trupa sa Shocka Zooloo, compusa din Delmar Brown (clape) si Gary Sullivan the G-Man (tobe), intr-un proiect special, in care l-a atras si pe chitaristul Stevie Salas. Basistul a concertat si a compus impreuna cu muzicieni de valoare ca James Brown, Miles Davis, Joe Cocker, Steve Vai, Yngwie Malmsteen, Tina Turner, Billy Joel. In turneele lui in jurul lumii a impresionat publicul de fiecare data cu the weapon, cum obisnuieste el sa isi numeasca chitara bas.

Chitaristul Stevie Salas, un alt monstru sacru al muzicii funk-rock, a concertat si inregistrat discuri impreuna cu rasfatati ai topurilor muzicale precum Rod Stewart, Mick Jaegger, Ron Wood, George Clinton, Buddy Miles, Matt Sorum, Duran Duran, Terence Trent Darby, dar a inregistrat si succese individuale de palmares. Cel de-al doilea album solo pe care l-a scos a obtinut titlul Best Album in Japonia, in competitie directa cu Rolling Stones si Aerosmith.

Nu ratati ocazia de a-i vedea pentru prima data in Romania pe TM Stevens si Stevie Salas, intr-un show unic, care combina genurile funk, rock, jazz, heavy metal, in formula magica creata special pentru The Shocka Zooloo Project.
In deschiderea acestui concert va canta formatia Phenomenon.
Biletele costa 70 RON si se gasesc in reteaua magazinelor Diverta si Germanos, la clubul Becker Brau Live Music situat in strada Turturelelor 11, sector 3 , Bucuresti (tel: 021-32 266 10 / 32 370 83) si online pe www.diverta.ro , www.ticketpoint.ro. www.eventim.ro

contact@beckerbrau.ro
contact@beckerbrau.ro
http://www.beckerbrau.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *