Concerte

Concert Sinead O’Connor pe 11 iunie

Mai sunt cateva zile pana la concertul pe care artista irlandeza Sinéad O`Connor il va sustine la Bucuresti. Concertul are loc pe 11 iunie, la Arenele Romane. Accesul publicului este permis de la ora 19.00, iar concertul va incepe la 20.30. Spectacolul este organizat de Events. Inainte de concert, pe Sinead o vor astepta backstage multe platouri cu fructe, ghimbir proaspat, lumanari si miere. De asemenea, la cererea ei, Sinead va avea la dispozitie o maseuza in ziua spectacolului.

Artista irlandeza, o sustinatoare infocata a protejarii mediului inconjurator, a cerut in mod special ca in aria care ii este rezervata in spatele scenei sa nu fie folosite farfurii si pahare din materiale care nu se pot recicla. Este o rugaminte pe care a facut-o atat organizatorilor de la Bucuresti, cat si in celelalte orase incluse pe lista turneului sau. “We are committed to a waste-free environment backstage. Disposable unrecyclable goods are not acceptable”.

Arenele Romane vor fi amenajate cu scaune pe spatiul central, astfel incat spectatorii sa poata savura din plin concertul. Biletele la spectacol sunt fara loc numerotat; cei care vor sa o vada cat mai indeaproape pe artista sunt asteptati cat mai devreme la locatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *