MUZICA

Concert Shakira in premiera in Romania

Organizat de Emag!c Entertainment, concertul din data de 17 iulie aduce starul international la Timisoara.

shakira
“Suntem foarte bucurosi sa sustinem o serie de evenimente senzationale, de la spectacolul de lasere care a marcat lansarea brandului Vodafone in Romania, la evenimente de talie internationala, cum sunt concertele sustinute de Depeche Mode si Shakira. Vodafone continua sa-si invite clientii si toti romanii sa-si foloseasca timpul la maximum si sa se bucure de viata, in spiritul campaniei “Traieste fiecare clipa”.
Din dorinta de a apropia brandul Vodafone de cat mai multi romani, am facut eforturi substantiale pentru a aduce un artist de talie internationala intr-un alt oras decat capitala. In continuare, exploram posibilitatea de a oferi noi evenimente incitante si in alte orase ale tarii”, a spus Ken Campbell, Chief Marketing Officer Vodafone Romania.

“Emag!c Entertainment isi pastreaza angajamentul de a ramane lider in organizarea de evenimente muzicale in Romania, convingand cea mai renumita artista a momentului sa includa Romania in agenda turneului sau. Mai mult, concertul Shakirei din tara noastra va fi avanpremiera turneului sau mondial, acesta fiind primul spectacol din Turneul Shakira 2006. Ramaneti aproape de Emag!c Entertainment si Vodafone, deoarece va vom oferi multe alte surprize in 2006!”, a spus Laura Coroianu, Managing Partner, Emag!c Entertainment.

Concertul Shakira este parte a tuneului mondial prin care artista isi promoveaza ultimele sale albume “Fijacion Oral, Vol.1” si “Oral Fixation, Vol.2”.