Concerte

Concert Narcotango

Turneul international pornit de Narcotango soseste si in Romania, Acestia vor sustine un show plin de pasiune si efecte vizuale in Bucuresti la Teatrul de Vara din Herastrau, pe 12 iulie. Aceasta nu este singura veste buna pentru admiratorii formatiei argentiniene. Dupa succesul inregistrat in vara lui 2010, Narcotango revine in Romania. In data de 12 iulie incepand cu orele 20.00, trupa va concerta la Bucuresti, la Teatrul de Vara din Herastrau. Argentinienii au pregatit un show de exceptie, cu momente de dans, visuals si invitati surpriza.

Narcotango
Narcotango

Narcotango a fost fondata de compozitorul si producatorul Carlos Libedinskyin in anul 2000, cand dupa o perioada in care experimentase genuri muzicale precum rock, pop, blues, muzica medievala si renascentista a inceput sa ia lectii de tango. Narcotango s-a nascut cand, la finalul unei zile de repetitii, cateva cupluri au continuat sa danseze, trupurile lor epuizate de atatea ore de dans refuzand sa se opreasca, marturisea el pe site-ul personal.

Narcotango au primit nominalizari la Premiile Latin Grammy si Premiile Gardel in 2009. Anul trecut au lansat albumul Limanueva, nominalizat la Premiile Latin Grammy 2010 ca cel mai bun album de tango. Ca urmare a succesului obtinut cu acest album trupa a pornit un turneu international in principalele orase din America, Argentina si Europa,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *