Concerte

Concert Live Amerie la Bamboo

Sambata, 23 aprilie, club Bamboo Bucuresti are onoarea sa prezinte, in premiera in Romania, un concert cu una dintre cele mai cunoscute dive pop ale Americii, Amerie!

AMERIE,
PENTRU PRIMA DATA IN ROMANIA, LA BAMBOO BUCURESTI!

Sambata, 23 aprilie, club Bamboo Bucuresti are onoarea sa prezinte, in premiera in Romania, un concert cu una dintre cele mai cunoscute dive pop ale Americii, Amerie!
Cantareata, compozitoare, dar si producatoare, Amerie este cunoscuta publicului din intreaga lume pentru hit-urile “1 thing”, “Touch” sau “Why don’t we fall in love”, care i-au adus nu mai putin de 2 nominalizari la faimoasele premii Grammy, o nominalizare la Bet Award, discul de platina pentru 300.000 de discuri “1 Thing” vandute, dar si recunoasterea pentru cea mai buna artista R&B.
Single-ul “1 Thing” a starnit interesul chiar si producatorilor filmului “Maid in Manhattan”, cu Jennifer Lopez in rolul principal, astfel ca melodia a fost aleasa pentru coloana sonora. Iar lista colaborarilor lui Amerie cu filme de succes nu se termina aici. Piesa “1 Thing” a mai fost aleasa si pentru coloana sonora a filmului “Hitch”, cu Will Smith si Eva Mendes, dar si pentru “Honey”, cu Jessica Alba in rolul principal.
Cu un succes international care i-a adus comparatia cu Beyonce sau Rihanna, Amerie este una dintre cele mai in voga artiste pop ale momentului si va sustine sambata 23 aprilie un show live in premiera in Romania, in Bamboo Bucuresti.

Pretul unui bilet este de 30 Ron inainte de 1 am si 50 ron dupa 1 am.
Biletele se pot procura prin reteaua Myticket.ro si Diverta sau in seara evenimentului, de la intrarea in clubul Bamboo.

Eveniment oferit de Radio Zu si prezentat de Utv!

Rezervari: 0723.226.266/ 0726.226.266
office@bambooclub.ro
www.bambooclub.ro
Str. Tuzla Nr.50

Parteneri media: Ciao, Can Can, Spy, www.vipstyle.rowww.afterhours.rowww.clicksicastigi.rowww.iconcert.ro,www.monden.info,www.divercitycafe.ro www.emulte.rowww.tonight.euwww.studentie.rowww.askmen.ro,www.360party.rowww.eva.ro , Anyplace.ro, Partytime.ro, Touristtool

Parteneri Eveniment:
Mumm, Chivas, Bamboo Fitness, Algio Fashion, Sobranie, Media Forest, Centro Dona, Universal Turism

Andreea Boiangiu
andreea.boiangiu@bambooclub.ro
http://www.bambooclub.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *