Concerte

Concert inedit Nicolae Voiculet la Gara de Nord

Nicolae Voiculet

Direct de la Londra din Capela Reginei Angliei Savoy, Ambasadorul Turismului Romanesc, vine sa cante pe peronul Garii de Nord.

Astazi, 2 aprilie, calatorii din Gara de Nord Bucuresti vor avea posibilitatea de a-si schimba destinatia cu un loc in care timpul sta pe loc, iar zgomotul grijilor de zi cu zi este inlocuit cu sunetele armonioase de nai, oferite de artistul Nicolae
Voiculet si orchestra lui .
Concertul, organizat in parteneriat cu CFR, face parte din grupul evenimentelor realizate in cadrul Romanian Fun Festival, ce va avea loc in perioada  2-6 aprilie 2014 si isi propune sa readuca zambetul pe fetele oamenilor.
Astfel, inimile calatorilor din Gara de Nord vor fi incantate prin muzica marelui artist, care din copilarie  a descoperit sunetul instrumentului sau  Naiul,  caruia de atunci, i s-a dedicat intru totul.
Nicolae Voiculet considera muzica drept un limbaj universal, iar concertele sale sunt modalitatea prin care incearca sa aduca impreuna culturi si  societati diferite.
Cei interesati de un altfel de dialog sunt asteptati miercuri, 2 aprilie, incepand cu ora16:00, in Gara de Nord. Organizatorii promit o calatorie culturala de neuitat.

Mai multe detalii sunt disponibile pepagina oficiala a festivalului,www.romanianfunfestival.ro si pe pagina de facebook www.facebook.com/Romanianfunfestival Cei interesati de un altfel de dialog sunt asteptati miercuri, 2 aprilie, incepand cu ora 16:00, in Gara de Nord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *