Evenimente

Concert folcloric in beneficiul Fundatiei Hospice Casa Sperantei

Fundaţia HOSPICE Casa Speranţei organizează un concert extraordinar de muzică populară care va avea loc la Tetarul “Sica Alexandrescu” in data de 24 iunie 2011,cu participarea unui număr impresionant de artişti cunoscuţi ai folclorului românesc.

Au răspuns invitaţiei de a susţine acest concert în beneficiul pacienţilor incurabili, următorii artişti: Ilie Medrea, Nineta Popa, Gelu Voicu, Anghelina Timis Lungu, Maria Butila, Mariana Anghel, Marinela Baba, Sergiu Cipariu, Alina Pinca, Adrian Stanca, Constantin Bahrin, Viorica Macovei, Maria Dan Paucean,Daniel Rosalim, Paula Medrea, Orchestra Populara “Plaiuri Transilvane”, Ansamblul “Sipot Ardelean”, Ansamblul “Efthimos” .

Fondurile strânse din sponsorizari si bilete vandute la acest eveniment vor fi folosite pentru îngrjirea pacienţilor noştri şi vor face posibil ca mai mulţi bolnavi incurabili de cancer să beneficieze de serviciile fundaţiei.

Suntem convinşi că spiritul de solidaritate al braşovenilor ne va ajuta sa fim alături de cei care vor avea nevoie de hospice şi in viitor.

Fundaţia Hospice Casa Speranţei asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă în judeţul Braşov şi în Bucureşti, pentru copii cu cancer, leucemie, distrofii neuro-musculare, malformaţii congenitale dar şi pentru adulţi cu boli oncologice. Peste 1700 de pacienţi sunt îngrijiţi la Casa Speranţei în fiecare an. Hospice Casa Speranţei este desemnata centru de excelenta in Ingrijire paliativa in Europa de Sud-Est si asigura ingrijire specializata gratuita din anul 1992.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *