Concerte

Concert de jazz cu Harry Tavitian pentru copiii cu autism vineri la Cluj

PaÅŸi ÃŽnainte in ritm de jazz la Cluj cu Harry Tavitian si Cserey Csaba pentru copiii cu autism
Vineri 9 octombrie 2009 la ora 19, pianistul Harry Tavitian si percutionistul Cserey Csaba, nume de marca ale jazzului, vor canta la Cluj in beneficiul copiilor cu autism. Concertul va avea loc in Sala de Concerte a Academiei de Muzica Gheorghe Dima.
Evenimentul este organizat de Centrul de Asistenta Psihologica pentru Copii Adolescenti si Tineri al Asociatiei „Pasi Inainte”. Fondurile obtinute vor fi folosite pentru procesul de recuperare psihologica a copiilor cu autism, beneficiari ai Centrului.
Biletele se gasesc la casieria Filarmonicii, in cladirea Casei de Cultura a Studentilor. Costul unui bilet este de 40 RON.
Harry Tavitian: “Ma bucur sa cant iarasi la Cluj si sper ca fanii de jazz sa ni se alature in aceasta campanie care vine in sprijinul copiilor cu autism. Jazzul este prin excelenta arta dialogului asa ca m-a impresionat situatia acestor copii pentru care comunicarea cu lumea din jur se face cu mare greutate. Prietenul Csaba chiar are printre elevii de la scoala sa de tobe de la Satu Mare si copii afectati de aceasta boala”.
Asociatia isi propune sa foloseasca fondurile obtinute in urma concertului de binefacere pentru sustinerea interventiei psihologice a copiilor cu autism care provin din famiilii defavorizate.
Comunicatul de presa in documentul atasat. Afisul concertului si alte detalii la:
http://www.pasiinainte.xhost.ro ÅŸi www.harrytavitian.wordpress.com
Informatii la tel: 0743-463546; 0745 782 554; 0742019045
Video cu Harry Tavitian & Cserey Csaba http://www.youtube.com/watch?v=7jhFdIe5rcI
http://www.tv-net.ro/Video-Harry-Tavitian-si-Cserey-Csaba-lansare-album-de-colinde+901

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *