Concerte

Concert Damian & Brothers la inaugurarea Tan Tan Summer Club Mamaia

De 1 Mai, Tan Tan te invita la deschiderea sezonului estival intr-o noua locatie, Tan Tan Summer Club Mamaia, cu un concert extraordinar sustinut de Damian&Brothers incepand cu orele 23 :00.

Din dorinta de a oferi clientilor sai diversitate si servicii extinse, in 2009, s-a luat decizia de a inaugura o noua locatie vis-a-vis de binecunoscuta plaja Tan Tan. Noul Tan Tan Summer Club este un club de vara in care ziua te poti bucura de piscina si restaurant, iar noaptea poti petrece pe ringul de dans din noul club. 

Toate acestea nu puteau fi marcate decat printr-o serie de show-uri de inalt calibru.
Pe 1 mai, singurul roman laureat al premiului Grammy, Damian Draghici si formatia sa compusa din 17 muzicieni, vin la Tan Tan Summer Club intr-un show live in care mai multe genuri de muzica vor fi combinate intr-o maniera inovativa. Iar pe 2 mai, petrecerea continua cu blondele DJ Layla si Alissa, care aduc prin stilul unic, molipsitor, una dintre cele mai bune piese la ora actuala de pe piata muzicala din Romania, “Single Lady”.

Va asteptam sa dam startul petrecerilor intr-un loc ce a trecut cu succes testul timpului. De 5 ani vara incepe la Tan Tan !

Tan Tan Summer Club
Unicul club de vara de la malul marii unde ziua te poti relaxa pe muzica live a saxofonului in timp ce urmaresti o prezentare de moda, te poti bucura de racoarea piscinei sau de gustul preparatelor de la food-bar, iar seara, muzica naste dependenta de sunet, intretinuta de bauturi si atmosfera noului club de noapte .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *