Concerte

Concert aniversar Life Care cu Horia Brenciu

Life Care, numele BIO in Romania aniverseaza saptamana viitoare 6 ani de viata BIO. Vineri, 1 iulie, incepand cu orele 22.30, toti cei care simpatizeaza sau isi doresc un stil de viata BIO si cei care vor sa serbeze sanatatea, frumusetea si performanta sunt invitati la Petrecerea Aniversara Life Care- 6 ani in clubul Heaven Outdoor din Timisoara. Evenimentul va fi marcat printr-un fashion show Catalin Botezatu si printr-un concert inedit Horia Brenciu si HB Orchestra

Principiile dupa care se ghideaza permanent Life Care sunt strans legate de sustinerea unei vieti sanatoase, responsabilitatea fata de semeni si grija fata de natura. In cei 6 ani de existenta BIO, Life Care a incurajat prin toate mediile stilul de viata sanatatos, a promovat descoperirea si pastrarea frumusetii si a recompensat continuu performanta. Valorile promovate de Life Care sunt universale si accesibile oricui, fara bariere etnice, rasiale sau discriminatorii in vreun fel.

Vrem sa demonstram ca nu exista limite sau discriminari atunci cand vine vorba de sanatate, frumusete si performanta. De aceea Life Care, alaturi de clubul Heaven, invita pe aceasta cale si toate persoanele cu dizabilitati care doresc sa sarbatoreasca alaturi de noi viata BIO incepand cu o seara speciala dedicata tuturor celor care au reusit sa descopere ca sanatatea, frumusetea si performanta este destinata oricui si-o doreste. Toate persoanele cu dizabilitati vor avea acces gratuit la eveniment.

Life Care- numele BIO in Romania comercializeaza din anul 2005 produse cosmetice, produse de curatenie si suplimente alimentare, toate branduri cu renume international. Peste 60.000 de persoane ce au inteles faptul ca frumusetea si sanatatea pot aduce cu sine recompensa in toate formele. In cei 6 ani de existenta BIO s-a incurajat descoperirea contributiei pe care oricine si-o poate darui siesi, toti cei care au adoptat stilul de viata sanatos avand ocazia de a se dezvolta atat profesional, cat si personal.

http://www.life-care.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *