Concerte

Concert Andra în AFI Palace Cotroceni

Campania de vară Mega All Inclusive AFI Palace Cotroceni continuă cu o nouă săptămână, în care culoarea galbenă este câştigătoare. Dacă primele două săptămâni ale campaniei au fost dedicate modei şi dragostei, acum vine rândul distracţiei, sub însemnul culorii galbene.

Săptămână distracţiei aduce un nou concert special pentru clienţii AFI Palace Cotroceni, susţinut de Andra. Andra continuă seria vedetelor, deschisă în această vară de Alex Velea şi Andreea Bănică, care urcă pe scena AFI Palace Cotroceni. Fanii Andrei sunt aşteptaţi joi, de la 20.00, la scena special amenajată de la intrarea Far. După concert, sesiunile de shopping pot continua, pentru că AFI Palace Cotroceni îşi va prelungi programul cu o oră, special pentru invitaţii săi.
Mai mult, joi, 18 iulie, între 19.00 şi 21.30, cei care prezintă la scena de la Far un bilet de la carting, bowling, LaserMaxx, patinoar sau Cinema City, achiziţionat în perioada 17-18 iulie, câştigă o invitaţie pentru două persoane la film, în limita locurilor disponibile. Aceştia vor primi bilete la unul dintre cele două filme care vor rula după 22.00: “Jaful perfect / Now You See Me” (22.10, în sala 12) şi “Călăreţul singuratic / The Lone Ranger” (22.30, în sala 15).
În plus, cei care se întâlnesc cu Patrula Culorilor în incinta AFI Palace Cotroceni şi poartă un articol vestimentar sau accesoriu galben, au şansa de a câştiga premii instant. La fel ca săptămânile trecute, cumpărăturile de peste 200 de RON asigură intrarea în cursa pentru o vacanţă de vis în Grecia.
AFI Palace Cotroceni îşi aşteaptă clienţii în săptămânile care urmează cu noi teme incitante şi concerte pe măsură. Săptămâna viitoare poartă culoarea verde, dedicată deliciilor culinare, apoi campania de vară continuă cu săptămânile indigo şi violet, săptămânile frumuseţii şi petrecerilor.

Bucuraţi-vă de o vară Mega All Inclusive la AFI Palace Cotroceni! Urmăriţi fiecare săptămână din program pe www.aficotroceni.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/AFIPalaceCotroceni.

Despre AFI Palace Cotroceni
Amplasat la intersecţia dintre Bd. Vasile Milea şi Bd. Timişoara, AFI Palace Cotroceni oferă non-stop un mix de brand-uri şi activităţi de petrecere a timpului liber, adaptate dorinţelor fiecărui consumator: 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket real- deschis 24/7, 20 de săli de cinema, primul IMAX din România, două cazinouri, cel mai mare patinoar aflat în interior (aproximativ 1.000 mp) – deschis tot timpul anului; două terenuri de joacă pentru copii; prima arenă de laser tag din ţară; primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est, bowling şi biliard; un spaţiu dedicat târgurilor tematice; un trenuleţ electric, o pistă de karting.
Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni îl reprezintă programul său de funcţionare non-stop. Hipermarketul real-, este deschis 24 de ore pe zi, magazinele retailerilor până la miezul nopţii în zilele vineri, sâmbătă şi duminică, iar zona de fast food, restaurante şi atracţii până târziu în noapte.
Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Staţia de metrou cea mai apropiată de mall este Politehnica, iar autobuzele şi tramvaiele care au staţie în faţa mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *