AUTO

Complicitate: Mercedes-Benz, TIFF 2010

Mercedes-Benz porneşte pentru a treia oară consecutiv în căutarea excelenţei la TIFF 2010, Festivalul Internaţional de Film Transilvania, desfăşurat între 28 mai – 6 iunie la Cluj Napoca. Prezenţa Mercedes-Benz la TIFF 2010 reprezintă o continuare firească a parteneriatului iniţiat în 2008, exprimând astfel, încă o dată complicitatea mărcii germane cu cea de a 7-a artă, atât la nivel mondial, cât şi în plan autohton.

Mercedes Benz TIFF
Mercedes Benz TIFF

Producţii senzaţionale, invitaţi de marcă, surprize inedite, petreceri incendiare, evenimente interesante şi un număr impresionant de participanţi vor alcătui cadrul în care Mercedes-Benz va demonstra şi de această dată adaptabilitatea şi flexibilitatea mărcii atunci când vine vorba de manifestări culturale autohtone capabile să fascineze cinefilii din întreaga lume.

Mai mult, autovehicule care aparţin Noii Clase E Mercedes-Benz, alături de Mercedes-Benz Viano vor sta în totalitate la dispoziţia invitaţilor, printre care se numără şi membrii juriului: Monica Bârlădeanu, Martin Blaney, Christine Dollhofer şi Geoffrey Gilmore.

Şi în 2010, Mercedes-Benz va recunoaşte şi premia excelenţa în cadrul festivalului, acordând Premiul de Excelenţă TIFF 2010 unei personalităţi care şi-a adus contribuţia deosebită la afirmarea filmului românesc şi valorii cinematografiei autohtone. În 2008, Premiul de Excelenţă a fost înmânat de Mercedes-Benz maestrului Radu Beligan, iar în 2009, maestrului Mircea Albulescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *