Evenimente

Colocviu al Fundatiei Dan Voiculescu la Teatrul de Opereta Ion Dacian

Miercuri, 15 iunie 2011, ora 19.00, va avea loc cel de-al doilea Colocviu organizat de Fundatia Dan Voiculescu Pentru Dezvoltarea Romaniei si gazduit de Teatrul National de Opereta „Ion Dacian”. Colocviul il readuce in fata tinerilor pe Florin Chilian, care va continua discutia despre valoare si creatie.

In aceasta intalnire cu publicul tanar, Florin Chilian propune un dialog despre rolul si utilitatea artei in societate si despre modul in care tinerii isi pot descoperi si cultiva vocatia creatoare. In acelasi timp, Florin Chilian va aduce in discutie mesajul albumului sau „Zece Porunci – Raport despre Starea Natiunii”, menit a fi o radiografie si analiza a valorilor romanesti in tranzitie. La finalul dialogului, Florin Chilian le va interpreta tinerilor prezenti cateva dintre piesele sale.Primul Colocviu a avut loc in data de 24 mai. Intr-o atmosfera destinsa, Florin Chilian le-a impartasit tinerilor experientele sale si le-a povestit despre munca si creatie, despre prietenii si despre valorile care merita apreciere.

Colocviile gazduite in Foaierul Teatrului National de Opereta „Ion Dacian” se desfasoara in cadrul parteneriatului dintre Teatrul National de Opereta „Ion Dacian” si Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei. Aceste evenimente sustin misiunea socio-educativa comuna celor doua institutii si urmaresc sa faciliteze accesul tinerilor la o dezbatere deschisa despre arta si cultura.

Participarea este libera. Inscrierile se pot face trimitand un e-mail cu numele, varsta si un numar de telefon pentru contact, la adresainscrieri@fundatiadanvoiculescu.ro.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *