AUTO, LifeStyle

CodulRutier.ro de invata cum sa te feresti de puncte

Portalul www.codulrutier.ro vine in ajutorul tuturor soferilor din Romania, oferind informatii utile si continutul noului cod rutier, intr-o modalitate usor de accesat, pe teme de interes. La aproximativ 3 luni de la lansare, www.codulrutier.ro are un trafic de peste 12.000 de vizitatori unici pe luna si peste 65.000 de afisari. Codulrutier.ro este un portal dezvoltat de Senior Interactive.

Avantajele oferite de portal constau in oferirea modificarilor si diferentelor dintre vechiul si noul cod rutier si despre noile puncte de penalizare. Codulrutier.ro ofera de asemenea date despre amplasarea radarelor mobile in Bucuresti pe zile, stiri si noutati avand ca sursa oficiala – Politia Romana.

Continutul site-ului mai include si informatii despre modificari ale examenului pentru obtinerea carnetului de conducere, comunicate de presa din domeniul auto, informatii actualizate permanent . Un sistem de recomandare intuitiv ofera posibilitatea impartasirii cu prietenii a informatiilor utile gasita pe o anumita pagina.

Accesul la informatia din portal se face gratuit. Codulrutier.ro ofera posibilitatea soferilor sa interactioneze si sa isi exprime parerea despre noua legislatie sau despre povestui din trafic pe un forum de discutii libere. Pentru gasirea informatiei dorite, utilizatorii au la dispozitie un motor de cautare avansat care cauta in sectiuni diferite ale codului rutier. Gasirea informatiei corecte din noul cod rutier a reprezentat o problema odata cu schimbarea legislatiei. Informatia oferita de www.codulrutier.ro e organizata pe sectiuni si subsectiuni, iar motorul de cautare conduce la gasirea rapida a informatiei dorite.

“Codulrutier.ro e un site care s-a nascut dintr-o necesitate proprie. Am constatat lipsa informatiilor despre schimbarile din legislatie si ne-am gandit ca mai sunt si altii ca noi in aceasta situatie. Treptat, site-ul s-a dezvoltat inspre un portal de informatie utila pentru soferi, ce urmeaza sa ofere noi servicii utilizatorilor. Speram ca acest portal sa ajunga referinta pentru toti cei care se intersecteaza cu legislatia auto” a declarat Florin Secanu, Managing Director Senior Interactive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *