Stiri

Coca-Cola lanseaza Coke Stream pentru pasionații de muzică

Ce melodii noi au mai apărut luna aceasta? Ce playlist să aleg pentru petrecerea din weekend? Oare ce evenimente tari mai urmează? Cu ce să mă îmbrac la festivalul de săptămâna viitoare?

Acestea sunt doar o parte dintre întrebările pe care tinerii și le pun zi de zi. Muzica joacă un rol important în viețile lor. Muzica îi aduce împreună, îi ajută să se exprime, să își facă noi prieteni și să se bucure de momentele speciale.

Pentru a răspunde tuturor acestor întrebări, Coca-Cola lansează platforma online Coke Stream – cea mai nouă destinație dedicată pasionaților de muzică: www.coke-stream.com

Coke Stream susține pasiunea pentru muzică prin articole și materiale în exclusivitate cu cei mai admirați artiști ai momentului, playlist-uri locale și internaționale și acces la evenimente unice și exclusiviste. Toate acestea, prin intermediul parteneriatelor cu cele mai mari case de discuri și cu artiștii acestora.

De asemenea, tinerii pot răspunde probelor lunare Coke Stream Co-Create și pot câștiga numeroase premii.

Coke Stream este mai mult decât un simplu site dedicat muzicii. Este modalitatea prin care Coca-Cola reamintește consumatorilor că
fericirea vine atunci când te bucuri de pasiunile comune alături de prieteni.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *