LifeStyle

CMAA 2009 Congresul International de Medicina Anti-Aging

In perioada 22 – 24 mai 2009, la Hotel Europa, Eforie Nord pe litoralul Marii Negre, se va desfasura cel de-al IV-lea Congres International de Medicina Anti-Aging impreuna cu cel de-al II-lea Congres International de Lasere in Medicina si Chirurgie, manifestari inotite de o expozitie medicala specializata.

Organizate de Asociatia Romana de Medicina Anti-Aging (AMAA) si de Academia Americana de Medicina Anti-Aging (A4M), avand drept parteneri importante societati internationale de renume mondial, evenimentele sunt structurate in workshopuri, simpozioane de firma, comunicari orale si prezentari poster. 

Tematica cuprinde subiecte de real interes, dintre care mentionam proceduri si tehnici estetice, proceduri si tehnici dermatologice si dermato-cosmetice, medicina longevitatii si medicina preventiva, endocrinologie, homeopatie si boli de nutritie in anti-aging si multe altele.

” Pastrand traditia anilor precedenti, programul stiintific va fi deosebit de interesant, imbinand discipline de anti-aging, laser terapie, laser chirurgie si estetica, beneficiind de speakeri de renume mondial si dispunand de un program social incantator.
Dr. Robert Goldman, Co-Fondator si Presedinte al Academiei Americane de Anti-Aging, a confirmat participarea in calitate de Presedinte al Comitetului Stiintific al Congresului, garantand astfel excelenta in alcatuirea programului. ”

Prof. Dr. Calin Giurcaneanu
Presedinte CMAA 2009 

Un numar impresionant de personalitati internationale va fi prezent la Congresul International de Medicina Anti-Aging 2009, fiecare dintre profesori confirmandu-si participarea in calitate de speaker al evenimentelor.

Pentru informatii permanent aduse la zi cat si pentru inscrieri on-line va invitam sa vizitati pagina internet oficiala a congresului: www.amaacongres2009.ro si sa contactati Secretariatul Congresului.

Management CMAA 2009
Ralcom Exhibitions srl 

Str. Raspantiilor Nr. 20A, Bucuresti – 2, Romania
Tel./Fax: 0040-21.210.6540; 0040-21.211.3060
e-mail: registration@amaacongres2009.ro
registration@amaacongres2009.ro 
http://www.amaacongres2009.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *